E-mail: info@trendify.sk | Facebook Messenger: 

Filtrovať
Status produktu
Cena (€)
8,1 € - 84,4 €
Muž/žena
Veľkosť
5 - 9
Farba Christal
Materiál
Christal
Tvar
Hlavná farba
Značka

KAMENNÉ ŠPERKY SWAROVSKI

D. Swarovski & Co. je rakúska spoločnosť na výrobu a leštenie krištáľového skla, jeden z popredných svetových výrobcov kvalitných šperkov z krištáľového skla. Je prítomný vo viac ako 120 krajinách sveta. Jeho znakom je silueta labute ako symbol čistoty a elegancie. Farby spoločnosti sú polnočná modrá a „červená Swarovski“.
Po založení firma predávala kryštály iným šperkárskym a odevným firmám, no ako sa rozrastala a rozvíjala, firma sa musela deliť na ďalšie a ďalšie časti, ktoré sa zaoberajú výrobou ďalších produktov:< br />Kryštály Swarovski sú v podstate špeciálne vysokokvalitné olovnaté kryštály brúsené laserovou technológiou, ktorých nádherný lesk je ovplyvnený ako kvalitou materiálu, tak aj presnosťou výbrusu. Jednotlivé kryštály Swarovski sa dnes dajú kúpiť v nespočetnom množstve odtieňov, no najobľúbenejšie sú popri farebných exemplároch stále kamene s transparentným leskom. Tie firma vyrába nalepením zvyčajne striebristej vrstvy na zadnú polovicu starostlivo spracovaných kryštálov, čím sa zväčší tyrkysová farba kryštálu, čím sa stane lesklejším.
Sú šperky vyrábané firmou Swarovski a sú tu šperky s kryštálmi Swarovski.
V našom internetovom obchode nájdete široký výber šperkov s kryštálmi Swarovski. Vyberte si z krásnych kryštálových šperkov Swarovski podľa vlastného uváženia.
Šperky z kryštálov Swarovski nájdete aj zoradené podľa typu šperkov v našich kategóriách.


krištáľový prsteň Swarovski | Náhrdelník s krištáľom Swarovski | kryštálové náušnice Swarovski |Náramok s kryštálmi Swarovski | Súprava kryštálov Swarovski

 


455Produkt 170
455Produkt 170